Kine in de buurt van Zomergem

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Heb je kine nodig in de buurt van Zomergem? Dan zit je goed bij B-Strong in Lovendegem. Als kinesist in regio Zomergem help ik je namelijk via verschillende soorten kinesitherapie. Bovendien school ik mij continu bij. Daardoor mag je er gerust van zijn dat ik je als kinesist in regio Zomergem met elk probleem kan verder helpen. Lees er hieronder alles over!


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Met mijn kine in de buurt van Zomergem voel je je snel weer top


Je kan bij mij in Lovendegem terecht voor sportbegeleiding, pijnverlichting van je rug, dry needling, verschillende soorten revalidatie en ik geef ook manuele therapie. Je kan dus vast en zeker bij mij in Lovendegem, nabij Zomergem terecht om je lichaam weer in topconditie te krijgen met kinesitherapie. Elke soort sporter is welkom bij mij, van amateur tot topsporter. Ik verzorg je spieren, gewrichten, maar geef je ook handig advies zodat je daarna weer naar hartlust kan sporten. Met mijn praktische tips en kinesitherapie nabij Zomergem kan je ook blessures voorkomen.


Als kinesist help ik je graag verder in de buurt van Zomergem

Wanneer je revalidatie nodig hebt voor of na een operatie, weet ik van aanpakken. Je lichaam wordt met respect behandelt en ik bevorder tegelijkertijd de wondheling. Het is ook belangrijk dat de kinesitherapie in mijn praktijk nabij Zomergem allemaal verloopt volgens jouw wensen en noden. Tijdens je kinesitherapie in mijn praktijk nabij Zomergem moet je je bovendien voldoende op je gemak voelen. We bespreken samen wat voor jou het meeste nut heeft voor je bewegingstherapie. Als kinesist in Lovendegem, nabij Zomergem zorg ik zo voor een optimaal traject en herstel je snel.


Kies voor mijn begeleiding in Lovendegem

 

Als kinesist in regio Zomergem weet ik hoe ik het beste jouw herstel moet aanpakken. Leg je vertrouwen dus in mijn handen en contacteer mij voor je afspraak! Dat kan via het contactformulier, door te bellen naar +32476727553 of te mailen naar info@b-strongkine.com. Vertrouw op mij voor effectieve therapie!