Sportbegeleiding in Lovendegem

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Ben je op zoek naar iemand die je sportbegeleiding kan geven in Lovendegem? Dan zit je goed bij B-Strong. Ik help je namelijk verder, zodat je op een gezonde en effectieve manier kan sporten. Leg je vertrouwen in mijn handen voor een een blessurevrij en effectief sportparcours, waar je met trots op zal terugkijken.


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Dé sportbegeleiding in Lovendegem waar je op kan rekenen

Niemand loopt graag rond met rugpijn. Daarbij wil ik je graag helpen in mijn praktijk B-Strong in Lovendegem. Ik gebruik verschillende technieken waarbij ik je rugpijn op een effectieve manier aanpak. Bovendien is iedereen welkom bij mij, of je nu een niet-sporter, een occasionele sporter of een topsporter bent.  Ik pas voor iedereen met rugklachten mijn behandeling toe in Lovendegem, nabij Zomergem. Misschien heb je veel last van je rug doordat je een ongeluk hebt gehad. In dat geval kan ik je ook helpen met de revalidatie hiervan. Naast de behandeling van rugklachten, kan je ook een beroep doen op mij als sportkinesist. Ik help je onder andere om sportblessures te vermijden.

Profiteer van mijn sportbegeleiding en contacteer mij

Heb je interesse in sportbegeleiding in regio Lovendegem? Of ben je benieuwd waarmee ik je nog kan helpen? Maak dan snel een afspraak door te bellen naar +32476727553, te mailen naar info@b-strongkine.com of vul het contactformulier in. Bekijk ook zeker eens wat je praktisch moet doen voor je naar een afspraak komt. Zo verloopt de sessie vlot.