Sportkine in Lovendegem

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Met mijn sportkine in Lovendegem, nabij Waarschoot en Zomergem, ben je zo weer intensief aan het sporten. Ik help je namelijk om blessures te vermijden en het meeste te halen uit je kinesitherapie. Samen zorgen we ervoor dat je optimaal kan sporten en je doelen behaalt. Ben je benieuwd waarom je nog voor mij als sportkinesist moet kiezen? Ontdek er hieronder alles over!


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Met mijn sportkine in Lovendegem ben je zeker van een goed resultaat


Als sportkinesist in Lovendegem, nabij Zomergem en Waarschoot, is het belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Misschien wil je intensief sporten, of ben je kalm bezig. Het kan ook dat je als topsporter hulp nodig hebt en daar ben ik als sportkinesist in regio Zomergem en Waarschoot perfect voor. Voor elke sport moet je namelijk andere zaken vermijden en bepaalde zaken anders aanpakken. In mijn praktijk is elke sporter welkom. Ik geef je tips om zoveel mogelijk blessures te vermijden die typisch zijn voor jouw beoefende sport.


Maak gebruik van mijn expertise

Misschien heb je een steeds terugkerende blessure of ontwikkel je door de foute oefening bepaalde spierknopen. Dan heb ik als sportkinesist in Lovendegem, in regio Zomergem en Waarschoot, de perfecte oplossing voor jou: dry needling. Met die techniek zorg ik ervoor dat je weer pijnvrij bent. Bovendien krijg je tegelijkertijd heel veel tips om dit in de toekomst te vermijden. Met mijn hulp als kinesist behaal je terug resultaat, wanneer je vastzit in je sportregime. Ik bekijk je lichaam als een geheel, wat mij helpt om jou het beste advies te geven. Het is namelijk nooit nuttig om te focussen op een lichaamsdeel. Als je even motivatie kwijt bent, ga ik als sportkinesist in Lovendegem nabij Zomergem en Waarschoot op zoek naar jouw persoonlijke motivatie. Iedereen is anders, dus pas ik mij daar ook aan aan.