Sportrevalidatie nabij Zomergem

Voor alle sportniveaus
Basic Fit-partner
Verschillende specialisaties

Heb je een blessure opgelopen en heb je een sportrevalidatie op maat nodig in de buurt van Zomergem en Waarschoot? Dat kan je rekenen op de kennis van B-Strong in Lievegem. Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van sportblessures en hoe je die kan vermijden. Na de revalidatie in mijn praktijk in regio Zomergem, kan je weer volop je sport beoefenen. Lees er hieronder alles over!


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

rugklachten

Met mijn sportrevalidatie nabij Zomergem en Waarschoot benje snel weer in topvorm


Een van mijn specialisaties is dry needling. Daarmee pak ik spierknopen aan en leer ik je ook aan hoe je die kan vermijden. Je kan bij mijn praktijk in Lovendegem ook terecht voor manuele therapie. Zo verhelp ik je gewrichtblokkages en heel je sneller. Je bent met andere woorden in goede handen voor jouw sportrevalidatie in regio Zomergem en Waarschoot. Bij mij maakt het bovendien niet uit of je een topsporter bent of een onervaren sporter. Ik kan je in elke situatie verder helpen met mijn sportrevalidatie in de omgeving van Waarschoot en Zomergem. Mijn praktijk in Lovendegem helpt je met het genezen van je blessure, zodat je er sterker uitkomt.


Wat maakt mijn sessies effectief?

Wanneer je hulp nodig hebt om te genezen van een blessure, kijk ik naar meer dan alleen de blessure. De blessure heeft een effect op heel je lichaam en zo zal ik werken aan de genezing. Ik kijk namelijk naar je lichaam als een geheel tijdens jouw sportrevalidatie in mijn praktijk in regio Waarschoot en Zomergem. Ik geef als sportkinesist in Lovendegem tijdens de sessies tips over hoe je blessures kan vermijden, wat extra handig is.


Kies voor de expertise van mijn praktijk in Lovendegem


Ik wil dat je snel weer op de been kan, zodat je volop van je sport kan genieten. Maak dus zeker gebruik van mijn sportrevalidatie in de omgeving van Zomergem en Waarschoot. Alles gebeurt op jouw ritme. Contacteer mij en maak een afspraak! Je kan mij bereiken door te bellen naar +32476727553, te mailen naar info@b-strongkine.com of door het contactformulier in te vullen.